Jalan Sultan Abd Samad , 42700 Banting Selangor . 03-31204600  03-31204440  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Notis Hak Cipta

Hakcipta Portal Rasmi Institut Latihan Perindustrian Kuala Langat dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan Institut Latihan Perindustrian Kuala Langat kecuali dinyatakan sebaliknya.

Dengan mengakses portal www.ilpkls.gov.my, anda bersetuju bahawa sebarang muat turun kandungan adalah untuk kegunan peribadi dan bukan komersil sahaja. Sebarang aspek dari laman ini tidak boleh diterbit semula dalam sebarang bentuk atau cara, sama ada elektronik, mekanikal, fotokopi, rakaman, tanpa kebenaran dari pihak web www.ilpkls.gov.my.

Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Institut Latihan Perindustrian Kuala Langat.

Hakcipta © 2017 Institut Latihan Perindustrian Kuala Langat

Jabatan Tenaga Manusia, Kementerian Sumber Manusia,
Jalan Sultan Abdul Samad, 42700 Banting, Selangor.
Tel : 03 31204600
Fax : 03 31294440
admin.ilpkls@jtm.gov.my